Stel hier je vragen over De Zuivelmakers of onze producten >

Hangop Culinair

Hollandse uitgelekte yoghurt voor in de keuken

Speciaal voor de professionele chefkok hebben wij 'Hangop Culinair' in het assortiment. Een dikke yoghurt die wij maken door alleen vocht uit de yoghurt te halen. Zo krijg je een frisse, romige en stevige hangop waarmee diverse uiteenlopende gerechten kunnen worden gemaakt. Het heeft een vetgehalte van 6% en past perfect in de smaken en structuren van de hedendaagse keuken.

Eindeloos creëren
Zowel in de zoete als in de hartige keuken is hangop breed inzetbaar. Zo kun je het op diverse momenten serveren, natuurlijk bij het ontbijt, maar ook bij de lunch, diner en borrel! Of maak eens een smoothie of friandise. Door de friszure smaak van de hangop is het bijvoorbeeld geschikt om vlees in te marineren, maar je kunt het ook goed invriezen. Wanneer je het in warme gerechten wilt gebruiken, kun je de hangop het beste binden om schiften te voorkomen of de hangop op het laatst toevoegen.

Gastronomixs heeft een aantal recepten ontwikkeld die laten zien hoe breed je Hangop Culinair kunt gebruiken:

variatip-hangop-culinair.pngVariatietips

Bekijk de recepten op Gastronomixs.nl

Naar Gastronomixs.nl>